donderdag 15 januari 2015

Soepstengels met parmaham en rucola

Dit leuke recept is heeeel erg makkelijk en snel te maken! Voor deze soepstengels heb je naast misschien wat dipsausjes ofzo maar 3 ingredienten nodig! Veel mensen die deze "stengels" eten vinden ze nogal droog. Daarom zou je er dus eventueel een dip bij kunnen doen zoals; pesto, rode pesto, tzatziki of knoflooksaus. 

Recept


  • 1 pak soepstengels
  • 1 pak parmaham
  • 1 zakje rucola
De bereiding is niet zo heel erg ingewikkeld natuurlijk. Je begint met de parmaham om de soepstengel te wikkelen, probeer het als een soort "zuurstok-achtige" spiraal erom heen te wikkelen. Stok dan de rucola een beetje tussen de parmaham, maar wel dat je nog groen ziet. Doe dit met alle soepstengels en serveer ze in een glas of leg ze op een bord met dipsausjes.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten